Pe 24 decembrie ajungeam la Câmpina după ~3 luni în India. Pe atunci visam că poate, poaaaate termin de scris jurnalul de călătorie în 6 luni. În ianuarie și februarie am scris în total 10 pagini, că aveam niște „blocaje” numite Lene, Trac, Alte Proiecte mai interesante de făcut.

În martie m-am supărat și am avut o discuție serioasă cu mine. Ce spanac fac? Vreau să-l scriu și să-l public sau mă joc? Păi da, dar e greu, doar în weekenduri am și eu timp liber, când mă mai odihnesc dacă atunci scriu? Am tras de mine și am reușit să scriu vreo 30 de pagini, dar aveam sâmbete când preferam căldurica și păturica și nu făceam nimica.

Dar de două luni I took it personally și mă trezesc și în weekenduri tot la 7:30, mănânc, îmi iau jurnalul cu copertă neagră, mini-laptopul, urc în 336 și merg „la job”.

La început îmi lua 2 ore și 2 cafele să pot să mă apuc de scris. Așa că am dat, ca „la job”, telefonul pe silent și am închis mailul. Mi-am pus căștile mari ca să nu aud nimic de la alte mese și am pus aceeași melodie pe repeat (că mă știu și aș fi găsit motiv de frecat menta făcând playlisturi).

Azi am terminat primul draft, la fix 6 luni de când m-am întors. Așa „s-a nimerit”. Am avut weekenduri în care am scris câte 7-8 ore pe zi, ca „la job”. M-am oprit la pagina 249 (A4, scris cu 10pt, spațiere 1.15). Irelevant numărul, ce vreau să zic e că oricât de trilu-lilu-creativ aș fi, n-aș fi terminat curând dacă nu scoteam disciplina aia ne-populară din dulap.Disciplina aia care te face să zici „nu ies diseară, că mâine la 10 sunt în M60. Nu, n-am meeting, scriu”.

O să mă bucur 5 zile de milestone-ul ăsta, că mă uit în spate și chiar am muncit. Dar sâmbăta viitoare, același loc, aceeași oră, încep(em) editingul.

Octombrie, ce planuri ai? Am eu o idee.