Surprize

Fragment din jurnalul de călătorie, capitolul Surprize.

În ultima săptămână am fost la un templu budist într-un silent retreat și m-am luptat alături de alți 200 de oameni să fim mai prezenți și mai echilibrați și să medităm câte 15 ore pe zi. Am rezistat 5 zile din 10, dar nu asta e surpriza.

Am plecat de la templu, am schimbat 2 avioane, am aterizat, am luat uberMOTOR (yep, that’s a real service), în miez de noapte, am adormit agitat, m-am trezit și mai agitat.

Azi toată ziua am fost super distras si neatent și neprezent și prins ba în google maps, ba în răspuns la mailuri sau mesaje, ba gândindu-mă ce să fac de acum încolo. Until. It. Happened.

Telefonul meu a zis că el mai vrea niște liniște și și-a dat shut down. A încuiat ușa pe dinăuntru și a înghițit cheia, ca-n basme. Uneori viața/karma/doamne-doamne îți dă niște replici la care te bufnește râsul deși situația e de cacao.

Mâine o să fie o zi tare interesantă fără maps, fără whatsapp, tripadvisor, google translate. O să mă doară mâinile de la atâta „vorbit” cu localnici și aflat încotro e service-ul de telefoane sau cum ajung la poștă. Mi-am transformat carnetelul de brainstorminguri in agenda cu adrese la care să trimit scrisori, mi-am notat nume de străzi și de locuri pe care vreau să le vizitez.

Încă nu știu dacă vreau să mă duc mâine la service, parcă e prea bună poanta asta cu deconectarea ad literam după ce am părăsit templul. Pe de altă parte nu se mai văd nici măcar frunzele morcovului…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s