După experiența Bali, m-am convins că netul glazurează tot ce se postează. Din pozele alea cu palmieri n-ai cum să te prinzi cât de transpirat eram sau că urma să merg plin de nisip 40km pe scuter. Sau că eram foarte, foarte la limită cu banii.

Pe net totul pare perfect în ograda altora. Le stă bine părul, au haine fancy, se plimbă în draci, se distrează în nopțile în care nu merg la Operă. Doar tu ești mega plictisit și ai mai avut și o săptămână de căcat. Bonus dacă ești într-o perioadă în care nu mai știi ce vrei de la viață. Până la urmă trebuie să echilibreze cineva balanța, nu? Și ăla ești tocmai tu.

Toți avem dubluri la poze, ca să o alegem pe aia perfectă. Și toți mutăm tacâmurile din mâncarea delicioasă pentru că lucesc în poze. Și totuși, când vedem pozele altora, uităm că și ei au făcut la fel și le luăm de bune.

Uite-așa ajungem la concluzia că restul lumii are o viață perfectă, doar noi avem un norișor deasupra capului, dileme existențiale și ne mai și trezim mereu cu o mutră de bolțar.

Până la urmă, de ce am arăta lucrurile nasoale de sub preș unor sute de oameni pe care nu-i mai cunoaștem dacă își schimbă poza de profil? (Bine, dacă am fi mega-echilibrați n-am avea nevoie să postăm nimic, dar asta e altă discuție). Să postăm de nașpa când toți sunt fericiți ar însemna să ne autoexcludem și nu ne place să fim singuri.

Să fim mai relaxați un pic, zic. Toți avem niște monstruleți care mănâncă rahat toată ziua în capul nostru, iar omul perfect e de negăsit, la fel ca Elodia.

Uite cum am încheiat cu o glumă tare proastă și o poză cu jeg și muște.hazdenecaz

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.