Cap.pitulati

De 6 luni reapar oameni in viata mea. La inceput m-am bucurat ca am oameni dragi cu care ma reintalnesc dupa multa vreme.

Cel mai mult imi place ca imi spun verde-n fata ce cred ei despre mine sau despre altii. Mai rar asa prieteni.

Acum 3 luni am avut prima cearta cu unul dintre ei, cand a inceput sa imi reproseze ca nu e ok ce fac, ca nu se mai poate baza pe mine si ca mai bine ma lasa in pace o vreme. Apoi a urmat al doilea care imi reprosa ca imi bat joc de ideile care imi vin si ca mai bine luam o pauza, ca nu vrea in jurul lui oameni din astia.

Nu mai stiu ce mi-a zis a treia persoana draga, nici urmatoarele. Dar s-au gasit toti sa imi scoata ochii pentru tot felul de nimicuri. La inceput m-am intristat si am incercat sa le fac pe plac, apoi am devenit pasiv-agresiv si asteptam sa vad bolovani zburand din mainile care ma salutau candva.

Nu imi mai arde sa ies din casa de doua luni. Stiu ca n-am cu cine sa ies la o cafea fara sa imi iau bolovani pt ce sunt si mai ales pt ce nu sunt si nu fac. Nu ma mai uit in ochii nimanui, ca sa nu citesc dezamagirea sau derivatele ei. Stiu ca e acolo, dar o bag sub pres, poate-poate dispare, poate-poate ma va surprinde cineva cu o vorba buna.

Dar stiu ca nu se va intampla asta, ca nu are cum. Toti oamenii astia sunt in capul meu si au format o armata care nu duce lipsa de bolovani.

Ma rog de ei in fiecare seara sa nu ma trezesc cu ei si maine, sa ma lase sa imi vad prietenii in carne si oase, nu fantomele rautacioase pe care le vad doar eu.

Oameni din capul meu, lasati-ma sa fiu. Sa incerc, sa dau cu capul, sa rad si sa plang. Lasati-ma sa ies din starea asta de leguma pregatita sa prinda bolovanii si sa ii arunce inapoi.

Am obosit sa ma cert cu fiecare din voi, jur. Cu oamenii reali cand sa mai vorbesc? Cum sa mai vorbesc cand eu ma cert tot timpul cu voi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.