M-am întors în București cu un nod în gât. Și nu era de la răceală sau petreceri târzii.

Acum 3 zile am plecat într-un teambuilding care nu era al meu, care nu era pentru mine care venea după 2 săptămâni frenetice. M-am dus deși simțeam că ASER începe să nu mai fie pentru mine sau despre mine.

M-am întors din teambuilding fericit și nostalgic. Am cunoscut niște oameni faini, faini de tot. Cu temerile lor, cu eșecurile lor, cu vise mari și curaj de a scrie capitole noi. Și mi-am adus aminte de mine cel de acum 2 ani. De fricile mele, de visele mele. Și mi-au amintit de oamenii care în ultimii 2 ani mi-au fost alături în poveste, cu o vorbă bună la un moment greu, cu prezență, cu pauze sau fără, au fost parte a poveștii mele.

Mă uitam la juniori zilele astea și îmi rememoram povestea pe care o simțeam pe sfârșite. Mă uitam la ei și încercam să mi-i imaginez peste 2 ani, cu fruntea sus, super-pregătiți, cu dorința de a face lucruri și de a le face bine. M-am uitat la ei 3 zile și mi-am dat seama că sunt norocos, că sunt norocoși. Că experiența asta te schimbă. Că noi avem un ceva greu de găsit în companii.

Sunt norocos că mi-a picat fisa și am aplicat în ASER. Sunt norocos că am avut parte de 2 ani de studenție într-un loc după care o să tânjesc mai încolo. Mi-am dat seama că povestea ASER nu-i pe terminate. Că în orice moment mă pot reconecta la oamenii de aici, oricât de mult aș fi fost absent. Povestea asta e de fapt felul meu de a fi. ASER e locul unde am găsit oamenii care îmi seamănă. Iar locurile nu se termină. O parte din mine o să fie mereu ASERistă, indiferent unde voi ajunge și ce voi face.

Juniori ASER,

Fiți mândri de voi! Fiți autentici aici și bucurați-vă de momentele alea în care vă spuneți „fuck it, îmi las masca jos!”. Bucurați-vă de locul ăsta. Aveți curaj să răscoliți în voi toate lucrurile care s-au trezit la viață în ultimele 3 zile. Aveți curaj să vă construiți, să vă reconstruiți, să visați, să zâmbiți. Aveți curaj să trăiți depășind temerile care acum vă paralizează.

E timpul vostru! A fost teambuildingul vostru. E momentul în care voi vă luați zborul. Aveți curaj să întindeți aripile! Vă așteaptă un cer inedit!

E timpul vostru acum!

IMAG0057

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.