Un pic de mister face bine

Mi-am dat seama că unele lucruri sunt făcute să se întâmple. Că sunt cotituri pe „timeline” unde apar oameni. Și unde… dispar oameni. Că deși suntem stăpânii deciziilor noastre, nu alegem noi oamenii care ajung să aibă impact asupra noastră. Nu pe toți. Nu alegem noi impactul.

Și mai e o chestie interesantă. Căutăm explicații complicate pentru lucrurile care ne depășesc. Așa or fi apărut Zeii, până s-au prins oamenii ce-i cu fulgerele, așa or fi apărut vracii până să se prindă oamenii că dacă te doare stomacul nu înseamnă că ai un duh rău în tine.

Așa o fi apărut și Deja-vu-ul. Pare-se că săracul de el a fost disecat. Și că totul e un șablon care se repetă întâmplător, zic oamenii în halate albe. Dar pentru noi, muritorii de rând, mirajul e mai puternic/tentant/fascinant decât știința. Tentația de a crede în alte vieți și lucruri care nu le poți controla.

Așa rezistă și karmaPentru ea încă nu s-a găsit o explicație. E încă în picioare și din când în când dansează de nebună. Și aș prefera să rămână așa, imprevizibilă. Nedisecată. Un pic de mister face bine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.